Carmen Spain Experience är en auktoriserad spansk resebyrå med lagstadgad resegaranti som skräddarsyr arrangemang för olika typer av grupper i Spanien.

Våra uppdragsgivare är gruppresearrangörer, föreningar och privatpersoner.

Våra ledord är Lyhördhet, Engagemang och Personlig service.

Vi brinner för att möta våra kunders önskemål och förväntningar och att få komponera den optimala reseupplevelsen. Alla grupper har tillgång till våra guider dygnet runt från ankomst till hemresa för bästa service och trygghet. För bästa guideupplevelsen inkluderar vi självklart audioguide utrustning så gruppen inte behöver trängas runt guiden. 

Vi skräddarsyr program helt efter önskemål och erbjuder även förslag på intressanta arrangemang med inslag av såväl unika världsarv, kultur, historia som vin- och gastronomi. Vårt professionella team av skandinaviska guider har lång erfarenhet av att bo och leva i Spanien och delar varmt med sig av sina smultronställen och expertis.

Vi är verksamma över hela Spanien men det är vissa regioner vi speciellt vurmar för, t ex Katalonien, eftersom vi alla valt att bosätta oss här, men vi möter även gärna upp i Andalusien, Galicien, Baskien och Madrid, för en välplanerad kulturresa eller en unik vandringsvecka

Aktiva resor i grupp är mycket efterfrågat. Delad glädje är dubbel glädje och vi har förslag på upplevelserika arrangemang!

Vad sägs om att kombinera motion, i fascinerande natur, med kultur, historia och gastronomi?  Gruppresa på cykelsadeln i lugnt tempo i historiska tågspår? 

Eller vandra i helige Jakobs fotspår på den franska pilgrimsleden – mångas dröm som kan blir till verklighet med oss.

Vi hjälper även företag med att utforma en välplanerad konferens eller Kickoff med inspirerande teambuilding aktiviteter. Vi syr även ihop intressanta paketlösningar till familjer eller kompisgrupper som vill uppleva mer en bara sol och bad på sin semester 

Vi är den lilla resebyrån med de stora möjligheterna så låt oss tillsammans planera en oförglömlig vistelse. 

För oss finns inga gränser, utmana oss gärna !

Låt oss få utforma din nästa reseupplevelse – upplev Spanien med Carmen Spain Experience. 

Välkomna! Bienvenidos!